Er hun din?

Er hun din? - Nils-Øivind Haagensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Er hun din?.pdf
ISBN
1177618962087

BESKRIVELSE

Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne. Han har ikke sett henne på flere år. Feiringen er i et sommerhus på en øy i en norsk innsjø. I huset finnes seks år gamle Eira, som får øye på Are og begynner å stille ham spørsmål. - Er du hårsår? - Har du skrevet testamente? - Har du barn? Samtalene med den lille jenta åpner rom i Are som har vært lukket i lang tid: Historien om barnet som aldri ble født. Historien om kjærligheten som ikke fikk fortsette. Rundt Eira og Are utspiller det seg en voksen og fuktig fest som varer i flere dager, til det plutselig skjer en ulykke, og Are må forlate øya i all hast. Han rekker ikke engang å ta på seg skoene. «Er hun din?» er en lysende, varm og vakker roman om et usedvanlig vennskap.

Forlag: Oktober : Kategori: Allmenn skjønnlitteratur : Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager ... Kjøp Er hun din? fra Bokklubber Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne. Han har ikke sett henne på flere år.

så jeg satte opp kamera i rommet hennes og filmet en kveld. «Er hun din?» er en lysende, varm og vakker roman om et usedvanlig vennskap. Leservurderinger (0) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering.

RELATERTE BØKER