Jakten på Bismarck

Jakten på Bismarck - Michael Tamelander, Niklas Zetterling | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Tamelander, Niklas Zetterling
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Jakten på Bismarck.pdf
ISBN
5016044808051

BESKRIVELSE

Boken skildrer jakten på slagskipet Bismarck. Flere fartøy og fly deltok. Jakten blir skildret fra begge sider, fra skipet legger ut fra Bergen til det blir senket en uke senere. Illustrert med kart og fotografier.

Flere fartøy og fly deltok. Jakten blir skildret fra begge sider, fra skipet legger ut fra Bergen til det blir senket en uke senere.

Illustrert med kart og fotografier. Kjøp Jakten på Bismarck 1941 fra Tanum Da det tyske slagskipet Bismarck brøt ut i Nord-Atlanteren i mai 1941 var det en av de aller mest dramatiske hendelsene som skjedde på havet under den andre verdenskrig. Det skjedd i en periode der ressursene til Royal Navy var strukket til det ytterste. Kjøp Jakten på bismarck på Kelkoo.

RELATERTE BØKER