Kaffetorsken

Kaffetorsken - Lena Lindahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lena Lindahl
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Kaffetorsken.pdf
ISBN
9136860486084

BESKRIVELSE

En nydelig gjennomillustrert historie om ei modig jente, vilt hav og kjempesvære torsker.Tora er 10 år og kan få til hva som helst. Det sier i hvert fall mamma. Tora vil være viktig, like viktig som de voksne. Hvis hun fanger en torsk på over 30 kilo vinner hun heder og ære - og kaffe som er så sterk at den gjør tanken klar som en glassmanet! Småunger har ikke noe ute på havet å gjøre, sier fiskerne, men Tora fnyser. Når startskuddet går for Lofotfisket, kjemper alle om å dra i land den største torsken. Tora tar lillebåten, og går for selveste kaffetorsken. Men havet er vilt og hindrene mange.Kaffetorsken handler om å utfordre seg selv og samtidig innse hvor liten man er i møte med naturen. For kan man få til absolutt hva som helst bare man vil det nok?Lena Lindahl (forfatter) og Endre Skandfer (illustratør) har tidligere samarbeidet om Biene i New York (2016). Nå er de tilbake med en utgivelse som fanger det nord-norske på en måte som kan få hvem som helst til å kjenne lukta av salt sjø.

Hun lot seg tidlig inspirere av særlig tyske barnebøker, og debuterte som barnebokforfatter med Verdens første ballongferd (2012). Kontaktinformasjon for Kaffetorsken AS Honningsvåg, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vår pris 244,-. En nydelig gjennomillustrert historie om ei modig jente, vilt hav og kjempesvære torsker.

Kaffetorsk er eit fenomen som dukka opp på 50-talet i Lofoten i Nordland. Avisa Lofotposten laga ein fiskekonkurranse, ... Kaffetorsken lar vente på seg.

RELATERTE BØKER