Barnekultur og barnekulturelle uttrykk i Norden

Barnekultur og barnekulturelle uttrykk i Norden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Barnekultur og barnekulturelle uttrykk i Norden.pdf
ISBN
8266950681673

BESKRIVELSE

I denne artikkelsamlingen presenterer forfatterne ulike tilnærminger til kulturbegrepet og til barnekultur og barnekulturelle uttrykk i Norden ut fra sin faglige bakgrunn. Med litteraturlister.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Barnekultur- og kunstpedagogikkfeltet er preget av å utvide kunnskapen om menneske, kultur og samfunn gjennom tolkning og dokumentasjon av kunstneriske uttrykk og folkekulturtradisjoner.

Den er i første rekke ment som et hjelpemiddel for arabisktalende som bor i Norge eller oppholder seg her som studenter, turister o.l. Boken er skrevet på tre språk for å gjøre den mer tilgjengelig, også for engelskspråklige og norske brukere. - Samtale med barnas foreldre om hva de tenker om kjønnsnormer i kommersielle bildebøker og kommersiell barnekultur.

RELATERTE BØKER