Min datters far

Min datters far - Nenad Velickovic | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nenad Velickovic
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Min datters far.pdf
ISBN
1294449699370

BESKRIVELSE

Min datters far er en usedvanlig vakker fortelling om en fars sterke kjærlighet til sin lille datter - ofte ispedd rikelige doser svart humor. Samtidig gir romanen et gripende innblikk i dagens Bosnia, preget av korrupsjon, politisk stagnasjon og spøkelser fra fortiden. En del av boken består av samtaler der faren svarer på datterens mange spørsmål, undringer typisk for et barn i ferd med til å oppdage verden. Faren svarer med ironi og sarkasme rettet mot voksenverdenen og samfunnet, men uten at han ignorer barnets perspektiv. Svarene røper kjærlighet og respekt, de reflekterer den voksnes bekymringer, men uten at barnet belastes med hva disse innebærer. Det virkelige dramaet, som hele tiden lurer i bakgrunnen, er at moren vil at familien skal emigrere til Australia. Til slutt reiser hun og datteren ...

Hun har godtatt dette, men før eller senere må hun få vite sannheten. Tror at det begynner å bli på tide nå.

Søren Kierkegaard Engla-mamma eksklusivt til VG Nett: - Gir meg ikke før jeg får treffe min datters drapsmann. STOCKHOLM (VG Nett) Carina Höglund har et sterkt ønske om å møte Anders Eklund alene i fengselet. Utgangspunktet er en datters erfaring med at moren utvikler demens.

RELATERTE BØKER