Den gamle

Den gamle - Erling Kittelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kittelsen
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Den gamle.pdf
ISBN
6222135879331

BESKRIVELSE

Den gamle føler han skal dø og at han har mistet noen ualminnelige evner. I ¿dødsøyeblikket¿ skjer det noe, og den gamle lever videre både med sine vanlige og uvanlige sider.Den fortellende jeg-stemmen er en tidligere narkoman, som den gamle tok seg av en gang.Fabelen Den gamle står alene, likevel gir den nøkler til andre av Erling Kittelsens tidligere fabler, hans poesi, dramaer og samtaler med gammelt mytestoff.Fabelen kommer fra oss selv, sier Erling Kittelsen. Alt dette fins her. Å mangle noe er like viktig som å ha noe; det å miste, sette i pant, gi fra seg er like viktig som heltens evner.Erling Kittelsen har fått mange priser og utmerkelser langt utover Norges grenser.

Treet er nærmere 1000 år gammelt. Det planlegges å plante ei ny eik i nærheten av Den gamle Mester høsten 2014. At Den Gamle By you might see people dressed in copies of historical clothes and practicing activities from another time in history.

De glemmer meg nok nå som sist og spiser grøten selv. Hvor ble hun gamle Guri av? Hun var så snill og blid.

RELATERTE BØKER