Dukken

Dukken - Yrsa Sigurðardóttir | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurðardóttir
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Dukken.pdf
ISBN
3316431584018

BESKRIVELSE

Nye, islandske mord og mysterier fra bestselgerfenomenet Yrsa Sigurdardóttir.En gammel dukke, dekket av rur, følger med fangsten i et fiskenett. Samme kveld blir kvinnen som tok med dukken hjem, funnet død. Fem år senere flyter rester av kroppsdeler til havets overflate. Identifiseringen av kroppsdelene er vanskeligere enn antatt, og samtidig blir politimannen Huldar involvert i etterforskingen av drapet på en uteligger. Psykologen Freyja dras inn i undersøkelsene etter anklager om overgrep på en barnevernsinstitusjon. Sakene viser seg å være knyttet sammen av et vitne, som ingen kan finne: jenta som fikk moren sin til å plukke opp dukken fra havet.«God, velskrevet og spennende» Fædrelandsvennen

Identifiseringen av kroppsdelene er vanskeligere enn antatt, og samtidig blir politimannen Huldar involvert i etterforskingen av drapet på en uteligger. Klær til din MissMiniMe dukke. MissMiniMe AS.

Resusci Anne blir fortsatt produsert, nå av firmaet HLR - Laerdal Medical, og har trent over 400 millioner mennesker i livsviktige ferdigheter. Hun hevner seg ved å mishandle dukken. Lite aner hun at dukken har vodoo-krefter, og at alt vil falle tilbake på henne.

RELATERTE BØKER