Farger

Farger lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
Farger.pdf
ISBN
1505252028332

BESKRIVELSE

Peke- og snakke-bøker med fargerike bilder. Her lærer barna å snakke om farger. Se og pek på bildene og si ordene om igjen. Kan du finne en rød tomat, en gul ball og en grønn frosk? Har du en favorittfarge? Slitesterke bøker i tykk papp og med avrundede hjørner som tåler små, ivrige lesere.

Fargepaletten bygger på den heraldiske rødfargen i riksvåpenet, og støttes av flere rødtoner for å gjenskape den visuelle rikdommen som finnes i stortingssalen: varm blodrød, frisk magenta og dyp burgunder. Bruken av rødtonene sammen gir en stor grad av egenart i identiteten, ... Farger vil også oppleves annerledes på en stor veggflate, kontra en liten fargelamell.

Foto: Ann Merete Slåttland NCS-farger: Vi kan levere de fleste NCS-farger i maling (tre), også i pulverlakk (aluminium), men på grunn av det enorme antall NCS-farger vil tilgjengelighet, kostnad og leveringstid variere i mye større grad. For ytterligere spørsmål angående farge, kontakt NorDan eller din lokale forhandler. Farger fra spredning og interferens.

RELATERTE BØKER