Gi oss et stort HiNT!

Gi oss et stort HiNT! - Hilde Gunn Slottemo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Gunn Slottemo
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
Gi oss et stort HiNT!.pdf
ISBN
3009405126809

BESKRIVELSE

En mild høstdag i 1994 tripper en rekke ungdommer bortover gatene i Steinkjer, på Levanger og i Namsos. De er klare for studiestart og sin første dag ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Her går de altså, alle de nye, unge studenter som skal starte si utdanning ved høgskolen. De følger fortauskanten gjennom sentrum, en vei som gjennom årene skal fylles med forventninger, håp om kunnskap, ung forelskelse, eksamensnerver og framtidsdrømmer. I bygningene foran dem ligger framtida. Ennå strekker livet seg som en uendelig vei hvor de ikke kan se slutten. Den fortsetter videre, videre, mot et sted der ungdommene en gang skal komme ut etter endt utdanning, langt inne i voksenlivet. Det var ikke bare de nye studentene som kjente magen krible denne dagen. HiNT var en av utdanningsinstitusjonene som ble dannet som følge av høgskolereformen i 1994, ved ei sammenslåing av sykepleier-, lærer- og distriktshøgskoletradisjonen i fylket. Disse institusjonene hadde gjennom mange år etablert sin egenart, sitt særpreg og sine forsknings- og utdanningskulturer på hver sin kant. De skulle nå smelte sammen til en samlet høgskole, med de interne spenningene det medførte. Gi oss et stort HiNT! forteller på en levende måte historia om HiNT fra 1994 til 2014. Hilde Gunn Slottemo er professor i historie ved HiNT.

Erkjennelsen bør utløse en handlingsplikt og felles vilje til å bli bedre. Vis gjerne frem et budsjett - og fortell banken at du har klare tanker om egen økonomi. Unngå betalingsanmerkninger - du får ikke lån om du har en.

Åtte ganger i året gir vi ut Fri Flyt superutgaver som inneholder det beste av det beste fra vår redaksjon. Romerriket var et rike i antikken med utgangspunkt i byen Roma. Det var et av historiens mektigste imperier.

RELATERTE BØKER