Utfordringer og strategi i freds- og stabiliseringsoperasjoner

Utfordringer og strategi i freds- og stabiliseringsoperasjoner Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Utfordringer og strategi i freds- og stabiliseringsoperasjoner.pdf
ISBN
9304260126408

BESKRIVELSE

Boken springer ut av en overbevisning om at Forsvarets deltagelse i freds- og stabiliseringsoperasjoner reiser viktige spørsmål, som hvordan man forener mål og virkemidler i komplekse operasjoner, hvordan ulike internasjonale aktører løser denne oppgaven, og hva konsekvensene er for Forsvaret. Med strategibegrepet som bindeledd diskuterer forfatterne målene, virkemidlene og de viktigste aktørene i dagens operasjoner: FN, Nato, EU og USA. Har litteraturliste.

298,-NÅ 255,-Psykisk helse som kommunal utfordring Britt Randi Hjartnes Schjødt. Levering 2-6 dager .

Dette er virkeligheten i det som kalles en «robust freds og stabiliseringsoperasjon». Strategi for forskning og utvikling i forsvarssektoren legger grunnlaget for helhetlig og målrettet FoU i ... best mulig rustet for å møte komplekse utfordringer.

RELATERTE BØKER