Å gjøre en forskjell

Å gjøre en forskjell - Jonas Gahr Støre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Gahr Støre
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Å gjøre en forskjell.pdf
ISBN
2383033455629

BESKRIVELSE

Å gjøre en forskjell er en invitasjon til en bred refleksjon omkring Norges posisjon, verdier og interesser i en tid da mange grunnleggende forutsetninger for internasjonal politikk er i endring. Med stort engasjement og bred kunnskap diskuterer utenriksminister Jonas Gahr Støre hvilke mål vi kan nå - og hva som vil skje om vi lykkes. I denne boken gir Støre oss et sjeldent innblikk i hvordan norsk utenrikspolitikk formes og utøves. Han tar oss med på reiser til Arktis og Nord-Norge for å vise oss nordområdenes betydning. Han diskuterer hvordan arbeidet med energisikkerhet og klimasikkerhet vil påvirke utenrikspolitikken, og om nye utfordringer som oppstår når energinasjonen Norge engasjerer seg i nye land med en annen politisk kultur. Under en rundreise i Midtøsten leter han etter tiltak som kan dempe konfliktene i området. I Afrika ser han hvorfor helse må være en sentral del av utenrikspolitikken. Dessuten møter han den tyrkiske forfatteren Orhan Pamuk og tidligere statsminister i Storbritannia Tony Blair. Underveis på reisene deler Støre sine inntrykk, betraktninger og analyser. Å gjøre en forskjell er Jonas Gahr Støres tankevekkende bidrag til en fornyelse av norsk utenrikspolitikk.

oktober 2016 By ulobaarkiv «Klokken nærmer seg 05.30, og kveldens siste konsert for min del begynner på hovedscenen» skriver Øyvind Hansen på bloggen sin en dag i slutten av juni. Han er på festival for å høre noen av sine favorittartister. Som en ung mann var han drevet av et sterkt ønske om å gjøre en forskjell i folks liv gjennom sitt humanitære arbeid.

... Fordi vi følger gen- og bioteknologien så tett og over tid, opplever vi at vi kan utgjøre en forskjell.

RELATERTE BØKER