Drømmer

Drømmer - Ann-Christin Gjersøe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann-Christin Gjersøe
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Drømmer.pdf
ISBN
5931876442472

BESKRIVELSE

Politiet mener at Alf har drept sakfører Wahlin. Bare Blanche tror han er uskyldig, og leter desperat etter beviser som kan renvaske ham.

Cirkus: En drøm om sirkuslivet kan bety at du mangler lek og glede i hverdagen. Drukning: Drukningsdrømmer kan bety at du står ovenfor personlige forhold som er vanskelige å håndtere. Drøm er opplevelser - bilder, tanker, følelser - under søvn.

Drømmevirksomheten foregår typisk i perioder med såkalt REM-søvn, en lettere søvn kjennetegnet ved et spesielt mønster av hjernebølger og med hurtige øyebevegelser (rapid eye movements). Drømmer du om å dra på fotballtur til Anfield? Ønsker du å stemme i når sangen «You'll Never Walk Alone» runger før kampen? Liverpooldrømmer tilbyr billige pakketurer med 3 netter på hotell i Liverpool. Vi har pakker fra kroner 1 590,- Spørsmål.

RELATERTE BØKER