Galskapens farge

Galskapens farge - Odd Marakatt Sivertsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Marakatt Sivertsen
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Galskapens farge.pdf
ISBN
7041664187955

BESKRIVELSE

Valørsprang, sa rektor Gravum så høyt at alle kunne høre og han sa at kunsten er å skape rom gjennom farger, kontrastfarger, rødt og grønt, gult og blått. Men pass dere for den rødlig grønne farge, denne umulighet av en farge som er så vanskelig å se, en galskapens farge, og vi får brunfargen istedet! Det var den røde klatt i det grønne, denne pekefinger som nå skulle inn i mine bilder, og det var som denne mulighet, det lille signal jeg manglet! Han sa han og var glad jeg hadde slått meg inn på maleriet og vunnet meg et navn i et språk som kunne forstås, selv i galskapens land. Og han ba meg passe på så det ikke bikket over med det røde og grønne inn i galskapens farge, slik det hadde gjort i hans liv.

Ideen til en ny bok kom etter levd liv og den mangel på kunstnerisk beskrivelse fra det miljøet jeg kommer fra, forklarer Markatt Sivertsen, som opprinnelig kommer fra Kåfjord i Troms, og er en sjøsame som skriver på norsk. Bøkene hans ... Fargesymbolikk er bruk av bestemte farger for å uttrykke en stemning eller sinnstilstand.

Ordet farge benyttes også for å beskrive egenskaper til objekter eller ... Finn dine naturlige farger . Ta utgangspunkt i dine naturlige farger, og bruk fargehjulet for å finne de optimale fargesammensetningene for dine øyne, hud- og hårtoner. Ande utslag er farger eller smaksopplevelser knyttet til tall, bokstaver, klanger etc.

RELATERTE BØKER