Grunnbok i spesialpedagogikk

Grunnbok i spesialpedagogikk - Edvard Befring | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edvard Befring
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Grunnbok i spesialpedagogikk.pdf
ISBN
6099607855263

BESKRIVELSE

Boka gir en samlet presentasjon av det spesialpedagogiske fagfeltet, med både det generelle faglige grunnlaget og de mest sentrale problemområdene innenfor spesialpedagogikken.De første kapitlene gir blant annet innsikt i etiske verdier, barn og unges rettigheter, deres utvikling, oppvekst og læring. I flere kapitler klargjøres risikoforhold med mangfoldet av utfordringer og funksjonsvansker. Forfatteren legger vekt på å vise de muligheter som finnes for frigjørende hjelp og læring med vilkår for god livskvalitet. For å gi praktisk utdypelse har boka mange illustrerende eksempler. De kapitlene som omhandler sentrale spesialpedagogiske arbeidsområder gir korte presentasjoner av faglige bidragsytere, som har vært betydningsfulle med sine teorier og epokeskapende initiativer på feltet.Dette er en lærebok for bachelorstudenter i spesialpedagogikk, pedagogikk og i lærerutdanning.Edvard Befring er professor emeritus i spesialpedagogikk. Han var Norges første professor i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo, og har skrevet en rekke fagbøker innenfor feltet.

Han var Norges første professor i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo, og har skrevet en rekke fagbøker innenfor feltet. Flere av samme forfatter. Edvard Befring har skrevet boka "Grunnbok i spesialpedagogikk" på forlaget Universitetsforlaget.

I 1998 ble han tildelt Formidlingsprisen, i 1990 ridderkorset av Den islandske falkeorden, i 2005 Den Kongelige Norske St. Olavs Orden, og i 2007 Jonas-prisen. Pris: 388,-.

RELATERTE BØKER