Beistet

Beistet - Per Schreiner | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Schreiner
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Beistet.pdf
ISBN
5451090050621

BESKRIVELSE

En stille vårdag på løpetur i skogen blir Knut bitt av et dyr. I dagene etterpå begynner kroppen hans sakte å forandre seg. På halsen dukker det opp små nupper. Luktesansen er forsterket, og en uforklarlig sult begynner å hjemsøke ham. Likevel er det ingen som reagerer på forvandlingen han går gjennom - verken kona, datteren eller naboene i det pene forstadsstrøket. Knut selv vet heller ikke hva han skal tro. Kanskje det ikke er så ille, livet går videre. Selv et beist må henge opp vasken. Selv et beist må lage middag. Til tross for den intense lukten av blod. Beistet - litt som Mary Shelley, litt som Wes Craven, litt som Samuel Beckett, og helt Per Schreiner.

Den beryktede serbiske ultranasjonalisten Ivan Bogdanov stormet banen under tumultene i Serbia. Trump fløy inn for å bruke «beistet» på berømt bane, men fikk kjeft for Bush-bilde på Twitter Donald Trump ble den første sittende president i USA til å ta en runde på banen til det ... Enten mater du beistet, eller så spiser det deg». Prins Harry, plaget av skremmende barndomsmøter med en pågående presse og ikke minst av sin mors død, har aldri vært glad i å stille opp ... Kjemper mot beistet.

På Beist Burger & Bar passer det like godt å stikke innom etter jobb for å spise en burger i baren- som å bestille bord til en bursdagsfeiring. Beistet blir i bibelsk sammenheng brukt for å omtale Satan eller Antikrist. Beistet brukes enkelte ganger som en negativ omtale av Russland eller Sovjetunionen.

RELATERTE BØKER