En likeverdig skole for alle?

En likeverdig skole for alle? Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
En likeverdig skole for alle?.pdf
ISBN
3154913408357

BESKRIVELSE

I denne boka legges det fram resultat fra en rekke studier som belyser hvordan man i praksis har lykkes i å kombinere hensynet til bakgrunn og forutsetninger hos den enkelte elev og elevgruppe med idealet om fellesskap i skolesituasjonen og likeverdig utbytte av læringsarbeidet. Spesielt fokus rettes mot samiske elever, som ved reformen fikk sin egen variant av læreplanen. Har litteraturlister.

Torget Til salgs Til salgs Dersom en likeverdig og inkluderende opplæring for elever med utviklingshemming i Fremtidens skole skal bli en realitet i kjølvannet av Rettighetsutvalgets utredning, og i lys av Kunnskapsministerens lovnad om løft i spesialundervisningen, trengs det politisk vilje og reelle muligheter for en langsiktig forskningsinnsats på dette forskningsfeltet. I denne boka legges det fram resultat fra en rekke studier som belyser hvordan man i praksis har lykkes i å kombinere hensynet til bakgrunn og forutsetninger hos den ... En mangel på slik kunnskap svekker elevgruppas rett til likeverdig og tilpasset opplæring i barnehage og skole. I denne artikkelen løfter vi fram viktige deler av fagområdet om multifunksjonshemmede i den hensikt å styrke PPTs sakkyndighetsarbeid overfor elever med de mest omfattende lærevanskene. Kjøp Likeverdig og tilpasset opplæring i en skole for alle fra Bokklubber Boken gir en innføring i de ulike sidene ved likeverdig og tilpasset opplæring slik den er beskrevet i stortingsmeldinger og læreplaner.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Pris: 406,-.

RELATERTE BØKER