Nøkler til Norge

Nøkler til Norge - Gölin Kaurin Nilsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Nøkler til Norge.pdf
ISBN
8475114632995

BESKRIVELSE

Nøkler til Norge er beregnet på voksne innvandere som følger norskundervisningen på spor 2 og 3, nivå B1, i henhold til "Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandere". Verket forbereder deltakerne til norskprøve 3. Nøkler til Norge viderefører den kommunikative undervisningsmetoden som "Ny i Norge" bygger på, og har samme struktur. Målet med verket er å gi kursdeltakerne gode språklige ferdigheter, samtidig som de får en grundig innføring i norsk kultur og samfunn. Deltakerne møter dialoger med språkfunksjoner sammenhengende.

Gratis frakt ved kjøp over 499 kr; Normal leveringstid: 1-5 dager "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag Nøkkelen til 5 TWh havvind er gode FoU-ordninger tilsvarende det Hywind Tampen har fått.

Han hadde også en portåpner til garasjen i en bygård der Anne Orderud Paust ... Våre partnersider er til for deg som er forhandler eller partner av oss. Disse sidene har informasjon som er rettet til nettopp deg, og som hjelper deg i din virksomhet.

RELATERTE BØKER