Tråden

Tråden - Victoria Hislop | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Hislop
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Tråden.pdf
ISBN
6322347483074

BESKRIVELSE

En by i opprør. Et folk i fare. En fortelling om håp, lojalitet og kjærlighet. Thessaloníki, 1917. Den natten Dimitri Komninos blir født, raseres den multikulturelle byen Thessaloníki av en katastrofal brann. Fem år senere må en liten jente, Katerina, flykte til Hellas, da hjemmet hennes i Lilleasia blir ødelagt av den tyrkiske hæren. I kaoset om bord på båten kommer hun bort fra moren sin. Fra den dagen flettes livene til Dimitri og Katerina sammen.Thessaloníki, 2007. En ung gresk mann, oppvokst i London, nå student i hjemlandet, får høre livshistorien til sine besteforeldre for første gang - en dramatisk historie om mennesker som er blitt drevet vekk fra sin elskede hjemby med makt og vold. Historien han blir fortalt gjør et uutslettelig inntrykk og får også store konsekvenser for hans egen fremtid.

Her er en video, som viser det litt tydeligere: Jeg ble lei meg da du valgte å så brått avslutte forrige tråd. Jeg har ofte tenkt på deg og håpet det beste for deg.

pris: 379 ... AMD Zen / Ryzen tråden Nyeste artikler . Intet digitaliseringsløft uten en konkurransedyktig IKT-næring.

RELATERTE BØKER