Arveloven

Arveloven - Peter Hambro | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Hambro
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Arveloven.pdf
ISBN
9272038091491

BESKRIVELSE

Boken inneholder grundige henvisninger til alle relevante rettskilder for hver enkelt paragraf i arveloven. All rettspraksis av interesse er tatt med, både trykte og utrykte dommer og rettspraksis fra den tidligere arvelovs tid som fortsatt har betydning.Korte referat av en stor del av dommene gjør det mulig å skaffe seg rask oversikt over de faktiske forhold i sakene og de faktorer domstolene har lagt vekt på i sine avgjørelser. Boken inneholder utførlige henvisninger til relevant norsk juridisk teori samt nyere dansk teori. Litteraturregister, loveregister, domsregister og stikkordregister bidrar til å gjøre boken til et praktisk og verdifullt hjelpemiddel for alle som skal behandle arvetvister eller som har behov for klarhet i hvordan lovens bestemmelser skal forstås og anvendes. Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

Les mer om: Arverekkefølgen etter arveloven ; Arv etter testament. opprette et testament. Arveloven fornyes - dette må du vite Oppdatert: 27.11.2019 23:04 Stig Flesland Trond Olsen, advokat og rådgiver i Skattebetalerforeningen (Foto: Bo Mathisen) Den nye arveloven ble klubbet gjennom i Stortinget i mai - med færre og mindre omfattende endringer enn ventet. Lov om arv m.m.

Arveoppgjør kan bli en vanskelig og tung affære. Med bistand fra en advokat vil prosessen gjøres enklere. Den nye arveloven vil åpne opp for at testator kan bestemme dette, noe vi tenker at mange vil oppleve som en veldig positiv endring.

RELATERTE BØKER