Lesevis

Lesevis - Gerd Fredheim, Marianne Trettenes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Fredheim, Marianne Trettenes
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Lesevis.pdf
ISBN
9264837535271

BESKRIVELSE

Lesevis- lesing på ulike måter tar utgangspunkt i ferdighetene lese, skrive, regne og muntlig aktivitet og er i tråd med kompetansemålene i norsk, naturfag og matematikk etter 2. trinn. Boka er delt inn i årstidene høst, vinter og vår. Hver årstid har ulike temaer, og hvert tema har en skjønnlitterær tekst, en naturfaglig tekst og en matematisk tekst. Disse tre teksttypene KAN og MÅ leses på forskjellig vis og ved hjelp av ulike lesestrategier, slik at elevene lærer ¿ å lese for å oppleve ¿ å lese for å lære ¿ å lese for å gjøre Lesevis er en flergangsbok på 64 sider. Alle venstresidene inneholder oppgaver og pedagogiske tips til teksten på motsatt side. Dette gjør at oppleggene er enkle å gjennomføre, samt at man ikke trenger noen egen lærerveiledning. En oversikt som viser sammenhengen mellom teksttyper og kompetansemål i K06 finnes på forlagets nettsider.

klassesteg. Boka er delt inn i årstidene haust, vinter og vår. VÆR LESEVIS! 🌸 I Lesevis START møter elevene ulike tekster der hensikten med lesingen deles i tre: opplevelse, lesing av enkle fagtekster eller å lese for å følge en instruksjon.

trinn. Boka er delt inn i årstidene høst, vinter og vår.

RELATERTE BØKER