Norge og det nye EU

Norge og det nye EU - Åslaug Haga | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åslaug Haga
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Norge og det nye EU.pdf
ISBN
9776305865933

BESKRIVELSE

I denne boka drøfter Haga utviklingen i Unionen og de viktigste argumentene for hvorfor Norge fortsatt bør stå utenfor. Ingen sak er viktigere i norsk politikk enn spørsmålet om EU-medlemskap. Folkestyret, distriktene og velferden vil være i fare om vi skulle bli medlemmer, mener Senterpartiets leder Åslaug Haga. EU vokser og er i endring, men har interne problemer og er stadig en udemokratisk og usosial institusjon. Det er hundre år siden unionen med svenskene, og vi trenger ikke å melde oss inn i en ny union. Haga skriver om folkestyre, arbeidsplasser og velferd, miljøvern og landbruk, og om Norges rolle som selvstendig partner i det globale samarbeidet. Dette er en faktatung og lærerik bok som vil bli diskutert av både tilhengere og motstandere.

India har gjort det 1,5 millioner ganger i uken i seks år. 12 år etter at daværende justisminister Knut Storberget (Ap) lanserte nye ID-kort og pass i 2007 er prosjektet rammet av forsinkelser igjen. Norge ble i sin avskårenhet holdt sammen ikke bare av sin øvrighet og av det nye folkebegrep som forbandt øvrighet og almue, men også av en annen sen 1700-tallsnyhet.

. EU vil gi nye snøkrabbelisenser ved Svalbard, men det godtar ikke Norge. EU mener europeiske fartøyer har rett til å fange like mye snøkrabbe utenfor Svalbard som norske fartøyer.

RELATERTE BØKER