Avsløringen

Avsløringen - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Avsløringen.pdf
ISBN
1814489273372

BESKRIVELSE

Alene hjemme i julen, får Elise en vond opplevelse. Utenfor vinduet får hun øye på en mørkkledd dame. Idet kvinnen snur seg og stirrer mot ruten, får Elise et sjokk. Eleonore! Sylvia får mistanke om at broren forsøker å tilrane seg hele farsarven, og reiser hals over hode hjem til Grimstad. Sannheten er enda verre enn hun hadde kunnet tenke seg. En gutt på skolen forteller Hugo hvem som er hans virkelige far, og han reagerer voldsomt.

Russerne framstår totalt overrrasket etter at WADA har åpnet ny sak mot landet for juks. Nå risikerer Russland å miste OL-plassen. Avsløringen skapte et varig agg.

I november avslørte de den fantastiske nyheten om at de har forlovet seg. Digitaliseringsministeren bekymret over avsløringer om mobilsporing. Digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) vil ta avsløringen om at man kan kjøpe data om nordmenns bevegelser videre til ministernivå i EU. OVERVÅKNINGSAVSLØRINGEN: - Mer alvorlig når USA står bak overvåkningen (VG Nett) Amerikanske myndigheter har brutt folkeretten dersom de har drevet overvåkning uten godkjennelse fra norske ... Vi bor i en sivilisasjon som har krisemaksimert de minste overtråkkene, stått med sterk lupe for å «belyse» omtrent ikke-eksisterende problemer, reagert i kollektivt politisk korrekt hysteri over vanlig ærlig humor, bedrevet aktiv selvpisking og selvnedverdigelse, stått i bresjen for et marxistisk godhetstyranni, klimafanatisme, skambelagt absolutt alt maskulint, objektivt godt ... Etter avsløringen på «Lindmo» har det kommet en rekke hyggelige reaksjoner i sosiale medier.

RELATERTE BØKER