Fellesskapets fundament

Fellesskapets fundament - Håkon Lorentzen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon Lorentzen
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Fellesskapets fundament.pdf
ISBN
4964408736678

BESKRIVELSE

Sivilt engasjement har dype røtter i det norske samfunn. Nå trues dette engasjementet, folk er ikke lenger like villig til å underkaste seg felles mål og verdier. Boka tar opp hvordan sivilsamfunnet kan møte denne utfordringen fra det moderne samfunn. Er det mulig å opprettholde et verdibasert, sivilt engasjement i et samfunn som stadig sterkere preges av kommersialisme og persondyrking? Har litteraturliste.

Fortsett å handle Søk etter fundament på Kelkoo. Sammenlign tilbud på fundament fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Frivillig fundament for fellesskapet.

Personvernerklæring ... Fellesskapets fundament: sivilsamfunnet og individualismen Av Håkon Lorentzen Forlag Pax ISBN 9788253026633 Utgitt 2004, Innbundet. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver.

RELATERTE BØKER