Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler - Geir Gripsrud, Arne Nygaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gripsrud, Arne Nygaard
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Markedsføringskanaler.pdf
ISBN
3834942531629

BESKRIVELSE

Denne boken forsøker å gi en bred introduksjon til fagområdet markedsføringskanaler.Økt konkurranse, globalisering, Internett, kompleksitet og større endringstakt i næringslivet har ført til at behovet for mer kunnskap omkring bedriftenes tilpasning til markedene har blitt viktigere. En bedrifts strategiske tilpasning i det lokale markedet handler mye om hvordan produsenter, grossister, detaljister, importører og eksportører samarbeider. Produsenter av varer og tjenester vil bare kunne oppnå tilgang til markedet gjennom markedsføringskanaler. Eksemplene er hentet fra en rekke ulike bedrifter og bransjer i internasjonal sammenheng. Boken er ment å gi både fremtidige ledere og praktikere i næringslivet en introduksjon til modeller som kan bidra til å analysere strategiske alternativer en bedrift vil stå overfor. Samtidig gir boken en bred presentasjon av viktige sider ved styringen av markedsføringskanaler etter at kanalene er organisert og etablert. Professor Geir Gripsrud er ansatt ved Handelshøyskolen BI, Institutt for markedsføring. Han har i flere år forsket på distribusjon, detaljhandel og internasjonal handel. Han har publisert en rekke artikler i internasjonale tidsskrifter, bl.a. Journal of Industrial Economics, Journal of International Business Studies og Journal of Business Research. Professor Arne Nygaard er ansatt ved Handelshøyskolen BI, Institutt for markedsføring. Hans primære forskningsområder er innenfor økonomisk organisasjonsteori, der han har publisert en rekke artikler, bl.a. i Journal of Marketing Research, Journal of Marketing og i Journal of Retailing.

Her knyttes mange av de markedsføringstiltakene du mest sannsynlig kjenner til fra før sammen med nye tiltak. Et relativt grovt kart over markedsføringskanaler i det digitale landskapet kan tegnes med 4 sektorer: WWW, sosiale medier, søkemotorer og e-post/mobil push-kommunikasjon. Bedriftens hjemmeside tilhører WWW, men står i en særstilling i forhold til andre kanaler på WWW, som eid mediekanal.

Ønsker du å selge billetter eller markedsføre arrangementet via Bærum Kulturhus, se priser og muligheter på baerum.kulturhus.no. Gratis markedsføringskanaler Hvilke markedsføringskanaler bør du bruke mest tid på i 2020? Lytt til denne podcastepisoden for å få hjelp.

RELATERTE BØKER