Verden hvorhen?

Verden hvorhen? - Johan Lem | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Lem
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Verden hvorhen?.pdf
ISBN
6088351649581

BESKRIVELSE

Boka «Verden hvorhen?» er en bredt anlagt analyse hvor samspillet mellom menneskene, naturen og økonomien er i fokus. Ut fra forståelsen av dette samspillet, skisseres en strategi for å snu utviklingen. Boka inspirerer og gir impulser til egen refleksjon og meningsutveksling.«Verden hvorhen?» inneholder følgende kapitler: 1 Verden hvor hen? 2 Analyse, forståelse og handling. 3 En visjon for vår felles framtid. 4 Visjonens praktiske virkelighet. 5 Problemene vi står overfor. 6 Strategi for en bedre utvikling. 7 Justering av det økonomiske systemet. 8 Hvordan ta vare på naturen? 9 Andre tiltak.Boka inngår i trilogien (som kan lese hver for seg): Verden hvor hen Underveis - Langs erkjennelsens grenseland Kan vitenskap og religion forenes?Sagt om Johan Lems trilogi:Kunnskap, forståelse, innsikt og erkjennelse er nødvendig både for den enkelte, samfunnet og menneskeheten. Lems bøker er utvilsomt et vik.tig bidrag til den tverrfaglige erkjennelse som er nødvendig for at menneskeheten skal overleve. Lems bøker er også en oppdagelsesreise i et søkende menneskes egen erkjennelse.

Kilder: Sangboken (1962) Lars Aadland (1965), bd 2, sp. 220.

Sammen kan vi gi de stemmeløse en stemme der beslutningene tas. Hvis du vil vie noe om hvordan du i praksis kan komme i gang med å bli enda bedre på det å samarbeide så ta kontakt på messenger på facebooksiden: Om verden og oss som bor her. Forfatter Brita Helleborg Publisert 15.

RELATERTE BØKER