Kva er greia med alle dei nakne folka i kunsten?

Kva er greia med alle dei nakne folka i kunsten? - Susie Hodge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susie Hodge
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Kva er greia med alle dei nakne folka i kunsten?.pdf
ISBN
5159488745342

BESKRIVELSE

Alt barna vil vite om kunst! Med ein leiken, avslappa tone vil denne introduksjonen til kunsthistorie oppmuntre mange barn til å besøkje museum med meir sjølvtillit. Boka er engasjerande og informativ og spør kva som gjer kunst til kunst. Kva er det med all den frukta? Kvifor er kunst så rar no for tida? I boka er det spørsmål om korleis verda ser ut gjennom kunsten, frå bergkunst til kubisme, frå renessanse til samtidskunst. Det er spørsmål om ulike sjangrar, som stilleben, landskapskunst og portrett, og spørsmål om kunstens rolle og verdi - før og no. Boka tek oss gjennom kunsthistoria på ein original måte og gir også barn og unge verktøy til å stille spørsmål, leite etter svar og "lese" kunst sjølve. Omsett av Øystein Rosse. «Ein fargerik boltretur gjennom kunstverda.» - School Library Journal

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Kva er greia med alle dei nakne folka i kunsten? av Susie Hodge (ISBN 9788252193411) hos Adlibris.

Uprisen gjekk til Michael Stilson med romanen «Bare ... Nynorsk barnebok: Snillionen - Kult med ei bok du kan halde i hendene.

RELATERTE BØKER