Lønnssamtaler og lønnsfastsettelse

Lønnssamtaler og lønnsfastsettelse - Tommy Wahlström | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tommy Wahlström
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Lønnssamtaler og lønnsfastsettelse.pdf
ISBN
1530009163069

BESKRIVELSE

Boken viser hvordan lønnssamtalen kan gjennomføres, slik at det blir en givende situasjon for begge parter. Tyngden er lagt på det personlige møtet mellom to mennesker som en lønnssamtale er. Forfatteren oppfordrer til å betrakte lønnsøkninger som investeringer som skal føre til at medarbeiderne handler riktig i forhold til bedriften, og argumenterer for at dette i sin tur gir bedre resultater. Har tips til videre lesning.

En slik samtale vil knytte virksomhetens utvikling og den enkeltes bidrag sammen og vil kunne gi et godt grunnlag for den enkeltes lønnsutvikling. Finanskrisen har fått "lønnsfrys" og "lønnskutt" til å bli aktuelle ord i lønnssamtaler og -forhandlinger hos en rekke arbeidsgivere. Å gå med på nulloppgjør eller midlertidig lønnsnedgang for å redde jobben gjennom tøffe tider er én ting.

Kommunen skal til enhver tid ha en ... Dersom arbeidstaker ber om det, skal det gjennomføres lønnssamtaler mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

RELATERTE BØKER