Mattemagi

Mattemagi - Håvard Tjora | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Tjora
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Mattemagi.pdf
ISBN
7206635825143

BESKRIVELSE

Det er moro med matte! Her er matematiske dilemmaer, matteøvelser, mattenøtter og underfundige matematiske sannheter i skjønn forening. Du får bl.a. hoderegningstriks, koder og kodespråk, fingerganging, måling av høyde med tommel, Fibonaccis tallrekke, trekantens egenskaper, innsikt i areal og volum, hvordan lage et vannhjul, Pytagoras berømte setning, algebra og overføring av krefter med vektstang, for å nevne noe. Anbefales alle 10-99 år.

Alder: Ungdom ... Mattemagi. 446 liker dette.

Under kommer et talltriks som fint kan… Mattemagi - over 100 morsomme, magiske, praktiske og nyttige matematikkøvelser for trent og utrent (BOK) Håvard Tjora Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i. 254 00 299 00.

RELATERTE BØKER