Besatt av demoner

Besatt av demoner - Bente Bratlund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Bratlund
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Besatt av demoner.pdf
ISBN
6376219898653

BESKRIVELSE

Da forfatter Bente Bratlund var ung fikk høre at hun var besatt av en demon. Det skjedde i en norsk statskirkemenighet for tretti år siden. En av prestene som stilte diagnosen og påtok seg å utdrive demonen, driver fremdeles eksorsisme på unge mennesker. Det fikk henne til å ønske å fortelle sin historie.

2015 • Dokumentär, Paranormal • USA. Människor som har blivit besatta av demoner eller onda andar berättar om sina upplevelser.

Bibelen forteller at noen engler gjorde opprør før vannflommen på Noahs tid: «Den sanne Guds sønner begynte å legge merke til ... Å være besatt av Djevelen, demoner eller "onde ånder" er av de eldste forklaringsmodeller for så vel somatiske som psykiske sykdommer. Artikkelen omtaler studier av besettelse fra forskjellige fagomåder, med særlig vekt på psykiatriens behandling av fenomenet opp gjennom historien. Ludvigsen mener homofile og folk av samme kjønn som har sex, er besatt av demoner, og går fortapt dersom de ikke omvender seg.

RELATERTE BØKER