Hjemkomsten

Hjemkomsten - Dan Buthler, Dag Öhrlund | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Buthler, Dag Öhrlund
DIMENSJON
6,35 MB
FILNAVN
Hjemkomsten.pdf
ISBN
4093585720643

BESKRIVELSE

Når millioner på kontoer, sex og kokain ikke lenger er nok ... Christopher Silfverbielke er en vaskeekte psykopat. Det ville luksuslivet med sene netter, champagne, kokain og søken etter spenning har ført til stadig dristigere og farligere gjerninger. Men da vennene forsvant og han ble etterlyst for drap av den skarpe politietterforskeren Jacob Colt, hadde han inget annet valg enn å flykte landet. Etter å ha levd under falsk identitet i Florida en tid begynner Chistopher å planlegge hjemkomsten. Han pønsker ut en djevelsk plan. En plan som skal gjennomføres for enhver pris - og denne gangen skal ikke Colt klare å stoppe ham. Hjemkomsten er den tredje boken i serien om Christopher Silfverbielke.

Den trauste og livsbejaende kaptein Worse kommer hjem fra langfart full av håp og forventninger. Hjemme i Stavanger venter et samfunn med motsetninger, ulike livssyn og sterke økonomiske interesser.

Denne gangen er det smektende flamencorytmer, lidenskap og smerte som driver handlingen fremover, med det borgerkrigsrammede Spania som bakteppe. Serie i fem deler bygd på romanen "Skipper Worse" av Alexander Kielland. (1:5) Vi befinner oss i 1840-årenes Stavanger.

RELATERTE BØKER