Skjebnetid

Skjebnetid - Beatrice Stauffen, Andreas Arn | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beatrice Stauffen, Andreas Arn
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Skjebnetid.pdf
ISBN
1408081309165

BESKRIVELSE

Boken har sitt utspring i en reell hendelse under den 2. verdenskrig. Med fare for eget liv trosset en tysk lege et medisinsk direktiv fra Berlin, noe som gjorde det mulig å hjelpe en alvorlig skadet alliert norsk flyver til et fullverdig liv. Dette er storkrigen sett fra innsiden, både fra tysk og alliert side. Alt var egentlig iscenesatt i Adolf Hitlers hode lenge før den begynte. Da krigen kom i gang, endte Hitlers opplegg til slutt i global katastrofe. Her er store og små begivenheter iakttatt under intens spenning, og boken har med svært mange faktaopplysninger både fra før, under og etter krigen. Boken gir derfor god oversikt over mange av de viktigste hendelsene i forbindelse med krigen.

oktober 2013. HOLDER PÅ SEERNE: Dagsrevyen, her representert ved Ingvild Bryn, har imponerende seertall, mener mediekommentator Hans Petter Sjøli.

BUENOS AIRES (NRK): Argentinas sentrum-høyre-regjering sliter tungt, ett år etter at den kom til makten. Går landet mot en ny sosial katastrofe ... Jenny Klinge (Sp) vil kjempe for at Molde beholder tingretten, ikke bare et kontorsted I 23 år har Romsdal tingrett levd i usikkerhet.

RELATERTE BØKER