Fattig talt

Fattig talt lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Fattig talt.pdf
ISBN
2819650891648

BESKRIVELSE

Dette er en oppfølger til boka Fattig talt, som fortalte de fattiges historie og om deres møte med sosialkontoret. Denne gangen får du virkeligheten sett fra sosialarbeidernes side. Bidragsytere: Matias Faldbakken, Toril Brekke, Markus Midré, Marie Simonsen, Tove Nilsen, Rønnhaug Jarlsbo og Yngvil Armand.

Beslektede emner ... Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om fattigdom og mer enn 1200 andre emner. Hva er egentlig forskjellen på å være fattig i ånden og å være åndsfattig? Jesus begynner Bergprekenen med å si: «Salige er de fattige i ånden; for himlenes rike er deres.» At Jesus da ikke taler om åndsfattige mennesker, sier seg selv. Bergprekenen handler jo om de kristnes liv, ferd og vandel, om å seire over synd og fristelser. En hovedsvakhet med dette målet er at andelen 'fattige' vil øke i takt med en eventuell heving i minimumssatsen.

De rike landene kjøper ofte råvarene billig av de fattige landene, og bruker sin teknologi til å produsere ferdige produkter. Rik møter fattig: Luftfoto viser de sterke kontrastene mellom rike og fattige Bilder tatt fra luften viser hvor tett på hverandre fattig og rik bor i store deler av verden. Ingenting viser bedre ... Fattig tale? - om interaksjon og språk i digital kontekst Stavanger Forum 7.

RELATERTE BØKER