Kompetanseutvikling hos tjenesteytere

Kompetanseutvikling hos tjenesteytere - Tore Hansen, Olbjørg Skutle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Hansen, Olbjørg Skutle
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
Kompetanseutvikling hos tjenesteytere.pdf
ISBN
9515376501175

BESKRIVELSE

Kompetanseutvikling hos tjenesteytere er en rapport utgitt etter prosjektet Eldre med utviklingshemning i bofellesskap, drevet av Høgskolen i Bergen, finansiert av Nasjonalt kompetansesneter for aldring og helse, UAU. Rapporten innebærer en anerkjennesle av praksisnær veiledning og viktigheten av å samtale om faglige utfordringer.

I Trygg hjemme ble det foreslått en forsterkning av dagens virkemidler og iverksetting av nye virke-midler for å styrke sikkerheten til grupper som har høyere risiko for å omkomme i ... De ansattes rett til kompetanseutvikling er faktisk regulert i tariffavtalene. Samtidig har arbeidstakerne også et ansvar for å ta del i sin egen utvikling.

Vi har årlige fagsamlinger og studieturer til de beste universitetene i verden. Vi har utforsket nye fagområder og bygget dagsaktuell kompetanse ved universiteter som Berkeley, MIT, Oxford, Bocconi og NHH.

RELATERTE BØKER