Når det koker

Når det koker - Bill Buford | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Buford
DIMENSJON
9,78 MB
FILNAVN
Når det koker.pdf
ISBN
9333406795695

BESKRIVELSE

Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Boken er krydret med historier, anekdoter og fakta fra gastronomiens historie. Forordet er skrevet av Bent Stiansen. BILL BUFORD (født 1954) er Europa-korrespondent og litterær redaktør for magasinet The New Yorker. I 16 år var han også redaktør for tidsskriftet Granta. Han bor i Lyon. "Fantastisk kulinarisk skrivekunst." - Publishers Weekly "En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." - The Guardian "Når det koker er et overdådig måltid." - The New York Times

Kvart vassmolekyl er sett saman av to hydrogenatom og eitt oksygenatom. Når det koker, greier ikke selskapene å skape god nok lønnsomhet. Det skal ofte gå veldig fort fra enkelte byggherrers side, og det rammer både planlegging og gjennomføring av prosjekter, understreker Strandvahl. Når det koker i hodet.

Det skapte både bekymring og nysgjerrighet da den lokale hjørnesteinsbedriften ble kjøpt av en internasjonal aktør. Hvordan møte informasjonsbehovet hos både lokalsamfunn, media og aksjonærer? Kjøp Når det koker fra Cappelendamm Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan.

RELATERTE BØKER