Vi ses der oppe

Vi ses der oppe - Pierre Lemaitre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pierre Lemaitre
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Vi ses der oppe.pdf
ISBN
5963160291450

BESKRIVELSE

Første verdenskrig er slutt. To mildt sagt skadeskutte unge menn står igjen etter at blodbadet er over. I en tid da landet ser ut til å minnes sine døde mer enn dem som overlevde, utvikler de den mest utspekulerte og umoralske svindelen som tenkes kan. Og på sin vei fra heltemodig kamp, oppdager de hvilket ettermæle de avdøde er tiltenkt.Pierre Lemaitre har en fantastisk evne til å bygge opp en fortelling som er grotesk og blodig og samtidig full av svart humor. Han klarer kunststykket å gjøre sine to kriminelle hovedpersoner sympatiske. Og mens de setter sin utspekulerte plan ut i livet, starter den ville feiringen av freden og en forhåpentlig lys framtid.

Heftet Bokmål Skip to the end of the images gallery . Skip to the ...

To mildt sagt skadeskutte unge menn står igjen etter at blodbadet er over ¿ småborgeren Albert og rikmannssønnen Édouard. Pierre Lemaitre - Vi ses der oppe. ...

RELATERTE BØKER