Norge og det nye verdenskartet

Norge og det nye verdenskartet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Norge og det nye verdenskartet.pdf
ISBN
3756238654579

BESKRIVELSE

Bør vi bruke oljefondet for å redde klimaet? Skal Norge ha kontakt med byer i stedetfor land, og skal vi gi opp FN til fordel for Arktisk Råd eller asiatiske organisasjoner?Dette er noen av forslagene som seks av Norges ledende fagmiljøer lanserer i denneboken.Verden er ikke bare globalisert, også maktforholdene mellom land og regionerendrer seg. Med Kina som lokomotiv rykker Asias økonomi fra resten av verden,USA ser mot stillehavsregionen, og Afrika vokser fortere enn Europa. Hva slagsverdenskart er det vi får i fremtiden, og hva blir konsekvensene for Norge og norskutenrikspolitikk?Norge og det nye verdenskartet er et aktuelt bidrag til debatten om Norges rolle i enverden som snur opp ned på vante forestillinger om Vestens forhold til Østen, og detrike Nords forhold til det fattige Sør.Boken er den avsluttende publikasjonen for Refleksprosjektet, som har hatt til hensiktå stimulere til et bredt og åpent ordskifte om våre utenrikspolitiske veivalg

Ved ... Verdenskartet er blitt veldig lite\uoversiktelig, ser kun min by samt 2 stk nabo byer, før så var jo hele skjermen full. Nå er det som en liten bit og jeg må "dra meg " rundt en hel del unødvendig. Nye verdier.

har han prikket inn et nytt verdenskart basert på befolkning. Det nye verdenskartet består av to millioner satellittbilder som oppdateres månedlig, og er nå klart til å utforskes av publikum, melder National Geographic.. Siden forrige uke har satellittselskapet Planet Labs åpnet sitt enorme arkiv med foto av jordkloden, via en nettportal for publikum. Koronaviruset, SARS-CoV-2, er et smittsomt lungevirus som ble oppdaget i Kina i slutten av 2019 og påvist i Norge første gang 26.

RELATERTE BØKER