Regnbuen ny utgave 4

Regnbuen ny utgave 4 - Liv-Astrid Egge, Tove Larsen, Kristin Eli Strømme | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv-Astrid Egge, Tove Larsen, Kristin Eli Strømme
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Regnbuen ny utgave 4.pdf
ISBN
4423389924817

BESKRIVELSE

Arbeidsbøkene følger den samme kapittelinndelingen som elevbøkene. Her kan elevene jobbe med oppgaver som er tett knyttet til stoffet som blir presentert i elevbøkene. Arbeidsbøkene er selvinstruerende. I tillegg har de en forklarende del beregnet på foresatte og lærere.

Symboler og fargekoder gjør det lett å orientere seg. I de nye utgavene har bøkene et større faglig fokus, og serien ivaretar alle kompetansemålene i Kunnskapsløftet for naturfag og samfunnsfag. Kjøp Regnbuen Ny utgave 4 Arbeidsbok fra Bokklubber Arbeidsbøkene følger den samme kapittelinndelingen som elevbøkene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202267858 Regnbuen gir et solid grunnlag for variert og spennende opplæring i naturfag og samfunnsfag. Regnbuen tar hensyn til de yngste elevenes behov for fleksibilitet og læreplanens fokus på fag.

RELATERTE BØKER