Soldater

Soldater - Sönke Neitzel, Harald Welzer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sönke Neitzel, Harald Welzer
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Soldater.pdf
ISBN
6319785619468

BESKRIVELSE

Hva gjør krigen med oss? Hva tenkte og følte de tyske soldatene som utførte andre verdenskrigs grusomheter?Hva slags mennesker var de? Høsten 2001 kom den unge tyske historikeren SönkeNeitzel tilfeldigvis over et sensasjonelt arkiv, som forskerne så langt ikke hadde kjent til: 150 000 sider med hemmelige avlyttinger av tyske soldater i alliert fangenskap under krigen. Når veteranenekobler av sammen og ikke tror at noen hører på, forteller de hverandre krigshistorier om spennende eventyr, godt kameratskap, vakre landskaper - og voldtekter, tortur og massakrer. Med egne ord beretter soldatene liketil og hverdagslig om hendelser som overgårselv den villeste fantasi - og bare en sjelden gang høres stemmer som angrer eller tar avstand. Soldater er en banebrytende bok, fascinerende og forskrekkelig, med potensial til å endre ikke bare vårt syn på andre verdenskrig, men også på ondskapen slik den kan utspille seg hos helt vanlige mennesker.

Et feltsykehus i Afghanistan styres nå av norske soldater. De melder om kraftig underrapportering i coronatall, og frykter ... Etter seks måneders tjeneste i Operation Inherent Resolve i Irak, kommer norske soldater hjem førstkommende fredag 21.

soldater består av 3 vokaler og 5 konsonanter. Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. 9apr1940-1.jpg Trondheim 9.

RELATERTE BØKER