Barndommens leker

Barndommens leker Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Barndommens leker.pdf
ISBN
8589411175109

BESKRIVELSE

Barndommens leker tar for seg minner og bilder knyttet til barndom og lek i Norge. Boken gir et nostalgisk tilbakeblikk på leketøy og aktiviteter som har formet barns fritid og oppvekst fra slutten av 40-tallet og fram til 90-tallet. Gjennom betraktninger og historier fra hele landet følger vi utviklingen fra tidlige hjemmelagde leker, kjente og kjære uteleker, til havet av importerte leketøy. Her finner du blant annet gjensyn med den lokale lekebutikken, lekerommet, rampestreker og minner om barndommens fantasirike univers.

Vi deler bilder av barndommens godteri og minner :) Siden administreres av Sosialnytt og derfor deler vi også våre artikler på siden :) Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her "Barndommens leker" er egentlig et bokprosjekt og et nettsted som Hedda Lloyd Rønnevig står bak. Hun har henvendt seg til Eiker Arkiv og spurt om vi kan legge ut en link til dette nettstedet, og det gjør vi gjerne: Vega Forlag Andre interesserte oppfordres til å sende henne historier og morsomme betraktninger med eventuelle bilder per brev til følgende adresse: Hedda Lloyd-Rønnevig ... Boka er som ny.

En barnehage der barna kan leke og lære på sine premisser. Der hvert barns individualitet ivaretas og dyrkes av kompetente voksne med barnas beste som utgangspunkt.

RELATERTE BØKER