Den store grønne boka

Den store grønne boka - Mary Hoffman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Hoffman
DIMENSJON
9,90 MB
FILNAVN
Den store grønne boka.pdf
ISBN
6561946990357

BESKRIVELSE

Hvordan kan barn hjelpe til med å bevare Jorden for framtiden? Gjennom lettleste tekster og gøyale tegninger lærer barna om jorden og hva som skal til for at livet her skal kunne opprettholdes. Her fortelles det om hvordan forurensning og menneskelig aktivitet påvirker jorden. Boka oppfordrer leseren til å engasjere seg, og er full av gode ideer til nye og lure måter å hjelpe jorden på. Passer for barn fra sju år og oppover.

Den store boka. Nydelige gavebøker - en skattkiste til høytlesningsstunden! Velegnet som gaver til de store begivenhetene som fødsel, dåp og andre større merkedager. I Grønt hefte finnes både leserveiledning, regneeksempel og presentasjon av inntektssystemets elementer samt beregning av rammetilskuddet for den enkelte kommune eller fylkeskommune.

Inntektssystemet for kommunar og fylkeskommunar 2020. Grønt hefte (pdf) Den store Alf Prøysen boka.

RELATERTE BØKER