Sverdet taler

Sverdet taler - Henry Mausethagen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henry Mausethagen
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Sverdet taler.pdf
ISBN
4137875728527

BESKRIVELSE

Handlingen er fra tiden rett etter svartedauden. Dette var kanskje den vanskeligste tiden noensinne for landet og dem som bodde her. Menneskene som skulle greie seg på denne tiden, måtte være sterke, og de ble nært knyttet til hverandre i kampen for å overleve. Dette var også en stridens tid, hvor konge, kirke og adel kjempet om den jorda og de gårdene som ble lagt øde under den store sotten. Vi følger Tord Halvardsson og hans familie og venner i kampen for å overleve, men også i kjærlighet, glede og sorg. Etter hvert som Håkon og Halvdan vokser til, opplever Tord at det ikke bare er lett å være far til to sterke sønner.

Katana er et svakt krummet enegget sverd tradisjonelt brukt av japanske samuraier, sverdet ble båret ved stikke det bak beltet (obi) med eggen opp. Selv om katanaen ble båret brukt av flere klasser av soldater, var våpenet som tilbehør til et sivilt antrekk først og fremst knyttet til samuraiene.I Edo-perioden hadde de som privilegium retten til å bære katana ... «Dyrets tall», også omtalt som «Dyrets navns tall», og «Dyrets merke», er et mytologisk-religiøst symbol i kristendommen.Det blir nevnt i Johannes' åpenbarings kapittel 13 i Det nye testamentet i Bibelen.

... www.sverdet.com ... Sverdet fra Langeid er en av de helt spesielle skattene.

RELATERTE BØKER