Noveller 2

Noveller 2 - Agnar Mykle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnar Mykle
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Noveller 2.pdf
ISBN
2163967707128

BESKRIVELSE

De store novelleforfatterne er sjeldne foreteelser, sjeldnere enn store romanforfattere, sa Ivar Lo-Johannsson. Agnar Mykle var begge deler. Novellesamlingen Kors på halsen. Historier i utvalg utkom første gang i 1958, og Largo, som inneholder to lange noveller, kom i 1967. Disse to novellesamlingene er her samlet i ett bind. Det ville knapt være noen overdrivelse å hevde at Agnar Mykles noveller ville ha gitt ham en sentral plass i vår litteraturhistorie, selv om hans verk hadde begrenset seg til kortprosaen. Mykles diktning i det knappe format speiler alle de kvaliteter som har sikret ham en så stor plass i norske leseres bevissthet: Humor og patos, livstørst og ærbødighet for liv, det uforutsigbare paret med et kompromissløst krav til form.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205270480 De store novelleforfatterne er sjeldne foreteelser, sjeldnere enn store romanforfattere, sa Ivar Lo-Johannsson. Agnar Mykle var begge deler.

Historier i utvalg utkom første gang i 1958, og Largo, som inneholder to lange noveller, kom i 1967. Les mer ... Har sendt inn 2 noveller til ung.no og jeg lurer på: Viser dere alle? Besvart 19.01.2009 Jeg sendte en novelle inn for lenge siden, ikke fått svar, blir den publisert? Besvart 29.12.2008 Jeg er en jente på 14 år og er nesten ferdig med en novelle.

RELATERTE BØKER