Blitzkrig!

Blitzkrig! - Niklas Zetterling | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niklas Zetterling
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Blitzkrig!.pdf
ISBN
1043568105885

BESKRIVELSE

Militære operasjoner som bygger på overraskelse slik at angrepstroppene raskt kan nå sine mål, kalles lynkrig eller blitzkrig. Begrepet ble vanlig etter det tyske angrepet på Polen i 1939. Niklas Zetterling forklarer fenomenet blitztkrig, setter det inn i en større historisk sammenheng og, ikke minst, beskriver hvordan det opplevdes for den enkelte soldat . på begge sider av fronten. Blitzkrig handler først og fremst om den tyske krigføringen fra 1939 til 1941, men som Zetterling viser, var de verken de første eller de siste som gjorde bruk av denne typen overraskelsesangrep. Snarere hadde de utviklet og forfinet teknikker som lenge hadde vært etterspurt i krigskunsten.

3,155 likes · 116 talking about this. Blitzkrieg! Pro (fka UvT Wrestling) debuted August 2015 in Enfield, CT.

Angrepsstyrkene består av mobile panserstyrker med luftstøtte. Gjennom bruk av kombinerte styrker i en manøverkrigføring tar strategien sikte på å bringe forsvareren ut av balanse ved å ... Blitzkrieg var den formen for krigføring med raske operasjoner og tett samvirke mellom bakke- og luftstyrker som Tyskland anvendte i felttoget fra 1939 til 1941 under andre verdenskrig, og som var en form for lynkrig.

RELATERTE BØKER