Elsertifikatloven

Elsertifikatloven - Yngve Bustnesli, Olav Boge, Trond Ulven Ingvaldsen, Christian Poulsson, Per Conradi Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yngve Bustnesli, Olav Boge, Trond Ulven Ingvaldsen, Christian Poulsson, Per Conradi Andersen
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Elsertifikatloven.pdf
ISBN
8371714531073

BESKRIVELSE

Rett til elsertifikater § 7. Produksjon fra fornybare energikilder § 8. Elsertifikatloven (fullt navn: lov om elsertifikater) er en norsk lov som har til formål å bidra til økt produksjon av elektrisk energi fra fornybare energikilder..

Loven forutsetter at det opprettes et marked for handel med elsertifikater ved at enkelte aktører tildeles sertifikater vederlagsfritt, mens andre pålegges å inneha et visst antall sertifikater hvert år. I tillegg til forslagene om endringer i elsertifikatloven, legger regjeringen i dag fram ytterligere en proposisjon om endringer i sertifikatavtalen mellom Norge og Sverige. Forslaget i denne proposisjonen er det samme som Ibrahim Baylan la fram for Riksdagen i forrige uke, nemlig å framskynde neste kontrollstasjon fra 2019 til 2017. Samtidig med gjennomføringen av elsertifikatloven må det utvikles virkemidler for å ta den nye kraften i bruk til å fase ut fossil energi slik at ny fornybar kraft kan benyttes til å redusere norske klimagassutslipp Økt produksjon krever Økte investeringer i nettet — både innenlands- og i utenlandforbindelser. Departementet viser til at energiloven, elsertifikatloven og havenergilova i dag inneholder en liste over seks momenter som det særlig skal legges vekt på i avgjørelsen av om overtredelsesgebyr skal ilegges og ved utmåling av sanksjonen.

RELATERTE BØKER