Ingas valg

Ingas valg - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Ingas valg.pdf
ISBN
4785965244139

BESKRIVELSE

Stina forlater både Karolius og søstrene for å følge hjertet. Hun reiser til Tor Hammer i Christiania. Men ting blir ikke helt som hun hadde tenkt ...Inga fortviler over situasjonen hun har havnet i, og i desperasjon vender hun seg til Marie.«Kjære Marie, du må hjelpe meg! Jeg kan ikke flytte fra gården og Ingar ...» ba hun. «Ingar er død, har du glemt det? Og jeg kan ikke forstå at barnet skulle komme i veien for drømmene dine. Alle vil jo tro at barnet tilhører din tidligere ektemann.»«Her finner man kjærlighet, makt/avmakt, mord og overgrep, og ikke minst hovedpersonens overnaturlige evner.» Kari Høyholm, bokelsker

Men ting blir ikke helt som hun hadde tenkt ...Inga fortviler over situasjonen hun har havnet i, og i desperasjon vender hun seg til Marie.«Kjære Marie, du må hjelpe meg! Jeg kan ikke flytte fra gården og Ingar ...» ba hun. «Ingar er død, har du glemt det? Og jeg kan ikke forstå ... Kjøp Ingas valg fra Tanum Stina forlater både Karolius og søstrene for å følge hjertet.

Dette innebærer at partene ikke står fritt. Men arbeidstager kan ikke kreve hva de vil.

RELATERTE BØKER