Prosesskontroll 2

Prosesskontroll 2 - Bjørnar Larsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Larsen
DIMENSJON
10,15 MB
FILNAVN
Prosesskontroll 2.pdf
ISBN
8051888620427

BESKRIVELSE

Boken er beregnet for faget prosesskontroll i fordypningsområde prosess på linje for kjemi og prosess. Boken er tilrettelagt for selvstudium og bedriftsintern opplæring. Med kontrollspørsmål, web-adresser og stikkordregister.

Sjå òg ... Masterprogram i kjemisk prosessteknologi er et 2-årig program med spesialiseringer innenfor prosessteknikk og kjemiteknikk.. Innenfor de ulike spesialiseringene kan du fodype deg videre innenfor fagområder som: Katalyse, polymerkjemi, miljøteknologi, bioraffinering eller prosesskontroll. Nasjonalbiblioteket tilbyr utstillinger, konserter, samtaler, foredrag og omvisninger som formidler og aktualiserer samlingen.

Omfanget er på 2 vekttall (dvs. arbeidsmengde tilsvarende 20 % av et semester).

RELATERTE BØKER