UAV - bare ny teknologi eller en ny strategisk virkelighet?

UAV - bare ny teknologi eller en ny strategisk virkelighet? En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
UAV - bare ny teknologi eller en ny strategisk virkelighet?.pdf
ISBN
2193999474528

BESKRIVELSE

I løpet av det siste tiåret har verden opplevd en voldsom vekst i bruken av ubemannede luftsystemer. De er gjerne kjent under den engelske forkortelsen UAV (Unmanned Aerial Vehicle) eller med det begrepet som ofte brukes i norsk dagligtale - "droner". Internasjonalt har debatten rundt bruken av UAV pågått lenge, mens den i Norge har vært mer lavmælt og begrenset. Generalinspektøren for Luftforsvarets (GIL) Luftmaktseminar 2013 var derfor i sin helhet viet UAV, og nettopp de erfaringer, utfordringer og muligheter som ligger i bruken av våpensystemer som har UAV som basis. De fleste bidragene som ble presentert under seminaret, er samlet i denne utgaven av Luftkrigsskolens skriftserie. Dermed gir den et godt faglig grunnlag for debatten om fremtidig bruk av UAV i Norge, og de implikasjoner dette vil få for det norske forsvaret.

Sæveraas - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! En verden med enorme mengder data er en verden der vår oppfatning av hva som kan kommuniseres og analyseres, endres - som Karl Marx har sagt, en kvantitativ endring som er stor nok, blir på et eller annet tidspunkt en kvalitativ endring.

Vol 31 Endringskapasitet og lederskap Luftkrigsskolens lederskapsseminar 2013 UAV - bare ny teknologi eller en ny strategisk virkelighet?. Simonsen, Sigmund.

RELATERTE BØKER