Boligguiden

Boligguiden - Astrid E. Andersen, Torhild Holthe | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid E. Andersen, Torhild Holthe
DIMENSJON
12,60 MB
FILNAVN
Boligguiden.pdf
ISBN
2227165390318

BESKRIVELSE

Det spørres stadig etter konkrete råd i forbindelse med bygg/ombygging av boenheter for personer med demens. Boligguiden er praktisk rettet og fyller et tomrom i informasjonssammenheng. Boken tar for seg hele prosessen i en byggesak, fra et politisk vedtak er gjort til prosjektet er ferdig og huset står der - inkludert hage. Boligguiden oppsummerer hva som i dag anses å være gode utforminger av boenheter for personer med demens, og gir gode begrunnelser for hvorfor noen løsninger fungerer bedre enn andre. Etter en presentasjon av ulike modeller, guides vi fra rom til rom og informeres om detaljer det er nyttig å være klar over når det gjelder interiør. Betydningen av å planlegge hager og uteareal i forbindelse med et byggeprosjekt er tatt opp i et eget kapittel. Avslutningsvis presenteres hjelpemidler og teknologi.

Finn bolig til salgs fra Trondheim, Malvik, Stjørdal, Melhus og Klæbu, og flere kommuner i Midt-Norge. Om du ønsker gå tur på Ladestien langs Trondheimsfjorden, besøke Tyholttårnet, se Rosenborg spille fotball kan det å bo på Strindheim, Nardo, Ranheim, Grilstad, Moholt, Charlottenlund eller Risvollan være en god ide. Godt studentmiljø finnes rundt NTNU på Gløshaugen. Søg og find din bolig på branchens boligportal med salgspriser fra hele boligmarkedet, boligkøb og boligsalg af villaer, lejligheder og fritidshuse. Boligguiden er en bok som tar sikte på å gi gode råd til deg som er involvert i planleggingen av nye omsorgstilbud for personer med demens.

Økonomi. Det er mye å sette seg inn i når man skal kjøpe ny bolig, og det er lett å bli forvirret.

RELATERTE BØKER