Revisjonshandlinger i praksis

Revisjonshandlinger i praksis - Tine Degerstrøm Stenvold, Mona Mjøsund Degerstrøm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tine Degerstrøm Stenvold, Mona Mjøsund Degerstrøm
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Revisjonshandlinger i praksis.pdf
ISBN
6046931590922

BESKRIVELSE

Revisjonshandlinger i praksis binder sammen revisjonsteori og en praktisk tilnærming ved å presentere revisors arbeidsoppgaver gjennom teori og utfyllende praktiske revisjonshandlinger. Revisor skal utføre revisjon i samsvar med god revisjonsskikk og hvor revisjonsprosessen består av flere steg, fra planlegging til avsluttende revisjonshandlinger. Del 1 består av revisjonsteori tilknyttet revisjonsprosessen fra planlegging til avslutning, og del 2 er et oppslagsverk som presenterer forslag til revisjonshandlinger for hver regnskapslinje i årsregnskapet. Denne systematiske fremstillingen veileder leseren gjennom revisjonsprosessen. Boken er oppdatert med referanser til ny hvitvaskingslov og forslag til ny revisorlov, og tar opp digitalisering og bærekraft. Revisjonshandlinger i praksis er skrevet for studenter innenfor revisjon og regnskap. Den egner seg også utmerket som en støtte og oppslagsverk for praktiserende revisorer. Den er også nyttig for tilsynsmyndigheter, bedriftseiere og andre som trenger inngående forståelse av revisjonens fremgangsmåte. Tine Degerstrøm Stenvold har doktorgrad i revisjon og er førsteamanuensis i revisjon og regnskap ved Handelshøgskolen, UiT Norges arktiske universitet. Mona Mjøsund Degerstrøm er statsautorisert revisor, daglig leder og partner i Degerstrøms Revisjon AS med lang erfaring innen praktisk revisjon.

januar 2010 eller senere. Gjennom studiet har koblingen mellom lover og regler og revisjonshandlinger i praksis blitt trukket frem. Dette er et viktig og sentralt element for å forstå revisjonsyrket.

Telefon: 755 17 000. E-post: [email protected] Postadresse.

RELATERTE BØKER