Samfunnskunnskap

Samfunnskunnskap - Theo Koritzinsky | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Theo Koritzinsky
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
Samfunnskunnskap.pdf
ISBN
1345898463818

BESKRIVELSE

Ny utgave av svært populær lærebok, som analyserer og drøfter utfordringer i skolefaget samfunnskunnskap. Fagets verdier og formål, kunnskaps- og læringssyn, utvalg og organisering av lærestoff, arbeidsmåter og vurderingsordninger står sentralt i framstillingen. Boka er gjennomgående oppdatert, spesielt i forhold til ny Læreplan i samfunnsfag, som gjelder fra august 2013. En velskrevet innføringsbok som levendegjør stoffet gjennom tankevekkende sitater, konkrete eksempler, spørsmål til diskusjon og gode arbeidsoppgaver. Forfatteren legger gjennom hele boka vekt på de faglige og metodiske utfordringene som ligger i variert bruk av læremidler og arbeidsmåter - inkludert de nye digitale medier. «Det merkes godt at denne boka er skrevet av en person med stor faglig tyngde og bred politisk innsikt. Styrken ved fremstillingen er det klare og enkle språket og den oversiktlige formen Lektor Svein Krogvig, Ski videregående skole»

Kapittel 2 - Styre folket - eller folkestyre? Kapittel 3 - Levedyktige samfunn. Kapittel 4 - "Likegyldigheten er vår verste fiende" Kapittel 5 - Forbruk og forbrukerrettigheter.

Tilbudet skal gis så tidlig som mulig, gjerne før eller samtidig som deltakeren tar norskopplæring. Kurset har 7 emner som er fastlagt i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere:.

RELATERTE BØKER